Zadovoljni uporabniki

Uporaba Ushakes za športnikeAndreja Klepac, tenisacica

Preizkusila sem že številne beljakovinske napitke, pa vendar me je Ushakes športni napitek z okusom banane zelo pozitivno presenetil. Po napornih treningih z veseljem popijem napitek, saj je res dober in brez čudnih priokusov. Še posebej vesela sem, da nisem občutila nobenih stranskih učinkov, ki so bili velikokrat problem pri jemanju podobnih napitkov in so me motili pri mojih treningih.

Ushakes dietni napitekStella Korošec, študentka

Dopolnilni dnevni obrok z veliko kakovostnimi beljakovinami je vedno dobrodošel. V prostem času aktivno tečem in kajtam. Po treningih za hitrejšo regeneracijo mišic popijem športni Ushakes napitek, dietni napitek pa si veckrat pripravim namesto malice. Oba napitka sta zdravju prijazna, odličnega okusa in ju zato toplo priporočam.

Matej Zalar, zadovoljen uporabnik UshakesMatej Zalar, 27 let, direktor podjetja Visionect d.o.o.

Ushakes napitek mi zares pride prav, najbolj takrat, kadar sem lačen in potrebujem hitro malico, pa je še tri ure do poslovnega kosila.

Marine L. 29 let, grafična oblikovalka

Hvala! Ushakes napitek je zares super in lahek obrok. Uporabljam ga šele dva tedna in že občutim veliko razliko.


Jure je zadovoljni uporabnik Ushakes napitkovJure Zadravec, direktor podjetja Genelitik d.o.o.

Vodim rastoče podjetje in Ushakes napitki mi pri mojem natrpanem urniku pride zelo prav. Ko potrebujem hitro in lahko malico popijem Ushakes. Lažje opravim z nalogami do kosila in tudi po službi imam več energije za aktiven preostanek dneva. Definitivno priporocam Ushakes napitke!

Mojca P. 24 let, študentka

Ushakes napitke uporabljam že kar nekaj časa. Najraje si ga pripravim za zajtrk, saj preskrbi moje telo s potrebnimi beljakovinami, ki jih potrebujem za dober začetek dneva. Zelo je dobrodošel tudi pred športno aktivnostjo, saj mi da ravno dovolj energije in poskrbi za regeneracijo mojih mišic. V današnjih časih, ko nimamo časa in možnosti za pripravo rednih beljakovinskih obrokov, je Ushakes napitek idealen napitek tekom dne. Priporočam!

Priporocam ushakes napitekTomaž M.

Ushakes napitek mi je zelo všeč. Veliko ga uporabljam na surferskih potovanjih. Je odlična in lahka malica zlasti med športom, ko rabiš nekaj na hitro pojesti. Pozabi na ribjo konzervo po kateri ti je še 1 uro v vodi slabo. Hkrati v enem Ushakes napitku dobim potrebne beljakovine za rast in regeneracijo mišic ter kvalitetne maščobe za dodatno energijo. Kjerkoli, kadarkoli, hitro, odličnega okusa in preprosto.

shopping basket 0 enote

Nakupovalni voziček

0

Vaš nakupovalni voziček je prazen

Obiščite spletno trgovino